Начинка для торта

1. Рафаелло — ніжний ванільний бісквіт, просочений сиропом, ніжний кокосовий крем.

2. Шоколадно-горіховий — шоколадний бісквіт,просочений ванільним сиропом, ніжний вершковий крем з сгущонкой і волоськими горіхами.

3. Шоколадний — шоколадний бісквіт, просочений кавовий сиропом,шоколадний крем.

4. Наполеон — коржі з листкового тіста і легкий заварний крем.

5. Шварцвальский — шоколадний бісквіт, просочений вишневий сиропом, ніжний вершковий крем і вишня.

6. Ягідний — білий бісквіт просочений ванільним сиропом, ніжний вершковий крем з до авлением ягід полуниця, вишня, смородина. Тортик з кислинкою.

7. Кавово-горіховий — білий бісквіт, просочений кавовий сиропом, вершковий крем з сгущонкой і горіхами.

8. Фруктовий — білий бісквіт, просочений фруктовим сиропом,ніжний вершковий крем з шматочками фруктів ківі,банан,апельсин.

9. Медовик — медові коржі просочені вершково-змішаним кремом.

10. Йогурт-полуниця — білий бісквіт, просочений полуничний сиропом,йогуртовий крем з шматочками полуниці.

11. Йогурт-вишня — білий бісквіт,просочений вишневий сиропом,йогуртова крем з вишнею.

12. Апельсиновий — ванільний бісквіт з цедрою апельсини, просочений апельсиновим сиропом, вершковий крем з шматочками апельсина.

13. Тірамісу — палички своярди просочені кавовий сиропом з додаванням лікеру бейліз, вершковий крем на основі сиру маскарпоне.