Ідеальний весільний торт

свадебный торт на заказСучасні тортики можна сміливо назвати творами мистецтва. Такі оригінальні і часом дуже складні десерти можна побачити на святковий столах. Такий широкий асортимент, такі різні дизайни і все одно на постійній основі з’являються чергові новинки, завдяки простору фантазії кондитерів.

Студія солодкого декору “Софія” пропонує вам замовити весільні торти недорого в Києві з оперативною доставкою за вказаною адресою.
Весільний торт – це особливий десерт, який можна сказати є уособленням нової сім’ї, безмежного щастя і любові і початком нової сімейного життя. Торт на замовлення на весілля вибирається довго і скрупульозно, тому що він же символізує добробут сім’ї. На сьогоднішній день молодята також відповідально підходять до вибору весільного десерту, тому всі хочуть ексклюзив. Як і плаття нареченої, як і оформлення залу, так і торт – повинні бути унікальними і не бути схожим на інші такі ж заходи.

Кондитери студії солодкого декору “Софія” готові прийняти будь-який виклик і зробити весільний торт на замовлення будь-якої складності.
Багатоярусні торти на замовлення вперше з’явилися в Англії. Якщо вірити легенді, на одному з весіль прийшло дуже багато гостей і кондитерам довелося на швидку руку робити не один а відразу п’ять тортів різних розмірів. Для того що б в результаті такої десерт виглядав ефектно, все тортики поставили один на одного і прикрасили кремовими квітами. Така незвичайна подача десерту досить швидко поширилася і звичайно ж удосконалилася. Тому сьогодні ми можемо спостерігати вельми незвичайні весільні торти в 3, а часом і в 5 ярусів.

Який замовити весільний торт?

Весільний торт-це політ фантазії для кондитера. У нашій практиці були незвичайні і досить цікаві побажання від молодят щодо оформлення весільного тортика. На 3 ярусах ми розмістили фігурки-мрії молодят (авто, будинок, собака, дитина, пальму, валізу з грошима і тд.). Вийшло дуже цікаво, а головне оригінально.

Останнім часом великою популярністю користуються стилістичні весілля. Наприклад весілля в стилі “Вечірка монстрів”, відповідно і торт весільний на замовлення виглядав незвично: начинка червоний оксамит, глазур чорного кольору і моторошно-гарні прикраси.

Для тих, хто віддає перевагу більш класичні варіанти тортиків, ми пропонуємо замовити торт в нашому інтернет магазині. Для зручності користувачів ми створили зручну навігацію по сайту, де ви можете вибрати відповідний розділ і переглянути варіанти десертів, а також ознайомиться з варіантами начинок.
Для тих, хто має своє бачення майбутнього тортика ми завжди відкриті до експериментів. Ми з задоволенням виготовимо торт по вашим власними ескізами або фото. Самі незвичайні поєднання в начинці, найоригінальніші дизайнерські ідеї, нестандартні форми і розміри – ми зробимо все так, що б ви до нас повернулися знову.