На красиво оформлений тортик можна дивитися вічно. Погодьтеся. що в такій справі, як приготування десертів велику роль відіграє прикраса тортів. На сьогоднішній день, завдяки різноманітності продуктів та фантазії кондитерів, можна оригінально оформити будь-який десерт.
Ми пропонуємо Вам найпопулярніші методи оформлення тортів, які ви можете виконати самостійно або замовити торт в Києві недорого з обраним варіантом оформлення десерту.
Самий “старий” та популярний метод прикраса тортів, який ще активно використовували наші бабусі є прикраса шоколадом. Шоколад можна розтопити на водяній бані і красиво залити торт, а можна зробити шоколадну стружку, натерши плитку шоколаду на крупній тертці. При цьому Ви можете сміливо використовувати як чорний, так і білий шоколад, звичайний або пористий.
Вафельний прикраса тортів не тільки порадує, але й приємно здивує. Спеціальні листи з вафельної папери можна забарвити спеціальними харчовими барвниками на кондитерському принтері, в результаті ви отримаєте торт з фотопортретом. В основному така прикраса використовують професійні кондитери. Замовити торт в Києві з фотографією Ви зможете в студії солодкого декору “Софія” за доступними цінами. На сьогоднішній день в кондитерських магазинах Ви можете придбати вже готові невеликі картинки, які з легкістю можна нанести на готовий торт, а краю прикрити хвилями з крему. Вафлі для прикраси торта можна покришити, можна згорнути в невеликі трубочки, зробити з них цікаві фігурки та ін
Любите повітряні та ніжні торти? Тоді в якості прикраси можна використовувати безе. Такими маленькими красивими та повітряними кульками Ви зможете прикрасити торт. Зазначимо, що безе чудово поєднується з шоколадом, тому можете сміливо поливати тонкою цівкою розтопленого шоколаду або посипати шоколадною стружкою свій десерт і він буде виглядати привабливо і апетитно.
Найпопулярнішим способом прикраси тортів на сьогоднішній день є мастика. Мастику активно використовують як професійні кондитери, так і любителі – кулінари в домашніх умовах. Найбільш затребувані види мастики – з цукрової пудри, зі згущеного молока, з маршмеллоу. З мастики можна виготовити привабливі фігурки. Це універсальне прикраса торта – дуже смачне, солодке.
Пропонуємо Вам також спробувати такий спосіб прикраси тортів як айсинг або іншими словами цукрова пудра, білок, лимонний сік. З допомогою кондитерського шприца Ви зможете малювати привабливі візерунки, лінії, фігури. Пам’ятайте, що з айсингом не можна допускати вологості, тому всі інструменти повинні бути сухими. Не варто ставити дану суміш в холодильник, так як вона відмінно висихає на повітрі або злегка підсушується в духовці при невисокій температурі.
Якщо Ви хочете поласувати красивим та смачним тортиком, пропонуємо замовити торт в Києві в студії солодкого декору “Софія”. Ми робимо торти на замовлення Київ вже протягом тривалого часу, тому знаємо всі тонкощі і нюанси смачного десерту. Наші кондитери можуть виготовити торт на замовлення різної тематики і до будь-якого торжества.