Печиво з передбаченнями своїми руками

Печиво з передбаченнями своїми руками

Печиво з передбаченнями користується великою популярністю. Сьогодні практично в кожному кафе Вам до чашки ароматного капучіно подадуть кілька печива з передбаченнями, дрібниця, а приємно і цікаво. Це не тільки смачна випічка, всередині неї є те саме приємне передбачення, яке з цікавістю читають навіть дорослі.

Побалувати своїх рідних і близьких такими печеньками Ви зможете без особливих зусиль. У даній статті ми розповімо про всі тонкощі і нюанси виготовлення такого десерту самостійно.

Таке печиво може бути тематичним, наприклад до новорічних свят можна прикрасити його сніжинками з крему, до дня закоханих – намалювати сердечка чорним і білим шоколадом.

Отже, для того, що б спекти печиво з передбаченнями вам буде потрібно:

– цукор 125 г;

– біла пшеничне борошно 125 г;

– рафінована соняшникова олія 3 ст. л.;

– два білка;

– вода;

– сіль 1 щіпка;

– будь-який харчовий барвник.

В самому кінці можна покрити таке печиво цукровою глазур’ю, посипати різнокольоровою присипкою, полити розтопленим шоколадом і ін

Як приготувати печиво?

Самим першим етапом є підготовка побажання, який ми рекомендуємо роздрукувати або написати від руки на папірцях розміром 7 см на 1,5 см. Намагайтеся писати коротко і лаконічно, при цьому цікаво і приємно. Тематика таких прогнозів залежить від того, кому будуть призначені такі печеньки, наприклад, якщо коханій людині, тоді і передбачення можуть бути любовними і романтичними. Готові побажання скрутіть в трубочку або в гармошку.

Сам процес приготування:

– сильно охолоджені яйця, відокремте білок від жовтка і додайте білок трохи солі. Збийте білки в пишну піну, в процесі потроху додавайте цукор або цукрову пудру;

– через сито, додайте порцію борошна. Тепер перемішайте всю суміш широкої лопаткою і влийте рослинне масло (оливкова або кукурудзяна);

– додайте 3 столових ложки води кімнатної температури і ретельно розмішайте. Готове тісто розділіть на кілька частин в одну частину додайте харчовий барвник. Рекомендуємо використовувати гелевий або рідкий, так як він краще за все змішається з тестом;

– підготуйте лист і лист пергаменту і зробіть на ньому кола діаметром 7 см на відстані близько 2 см один від одного. Завдяки силіконової пензлику покрийте пергамент невеликою кількістю рослинного масла;

– у центр кожного намальованого кола влийте по столовій ложці тіста і акуратно розподіліть його по колу. У тому випадку, якщо тісто занадто рідке, додати трохи борошна, а якщо навпаки, залишається в центрі трафарету – додайте води;

– товщина кожного гуртка повинна бути близько 3 мм;

– розігріти духовку до 180 градусів і випікаємо близько 5 хвилин. Після цього дістаємо печиво по одному, що б решта не встигали охолонути;

– готове печиво, обов’язково гаряче, покладіть вгору тією стороною, яка була на пергаменті і помістіть в центр згорнуту в кілька разів папір з написом. Печиво згорніть навпіл як вареники;

– півколо зігніть ще раз і пригніть краю вниз. Готове печиво варто покласти в невелику ємність згином вниз, щоб воно прийняло потрібну форму в процесі охолодження;

– коли печиво охолоне декорують його за своїм смаком.

Замовити торти на замовлення Ви зможете в студії солодкого декору “Софія”. Ми виготовимо смачний і якісний десерт до будь-якого торжества.