Прикраси для тортів або як зробити крем, який добре тримає форму

Прикраси для тортів

Як показує статистика, близько 70% людей на планеті – ласуни, які тільки і чекають нових смачних десертів. У кожної господині є свій фірмовий рецепт тортика, який люблять усі її близькі та рідні люди. Однак, не варто стояти на місці, а потрібно дивувати зовнішнім оформленням. А ми хочемо дати Вам декілька рекомендацій, як прикрасити торт кремом, що б він відмінно тримав форму. Пропонуємо вам найпопулярніші крему, серед яких Ви точно виберіть свого фаворита.

Сирний крем

Десерти з сирним кремом дуже ніжні і смачні, але відрізняються підвищеною калорійністю, так як містять багато цукру. Сирний крем вважається найкориснішим, тому сміливо можна пропонувати такий торт і дітям і літнім людям. Для того що б сирний крем вийшов таким як потрібно просимо враховувати кілька нюансів: сир варто купувати підвищеної жирності, а ще краще віддавати перевагу домашнього сиру. Злийте з сиру зайву рідину і відправте його на друшляк на кілька годин. Якщо Ви використовуєте готову сирну масу, пам’ятайте, що у неї вже є цукор, тому не переборщіть з солодкістю. Якщо Ви купили зернистий сир, радимо ретельно перетерти його крізь сито, що б не траплялося крупинок.

Масляний крем

Цей крем має багато різновидів: масляний глясе (виготовляють на яйцях), масляний “шарлот” (виготовляють на яйцях і молоці), вершковий або масляний готують на згущеному молоці.

Якщо Ви вирішили використовувати масляний крем для прикраси торта радимо використовувати саме масляний вершковий, так як саме він буде відмінно тримати форму.

Крем для капкейків

На сьогоднішній день великою популярністю користуються таке новомодне ласощі як капкейки. По своїй суті це маленький тортик або великий кекс. Капкейки прийнято декорувати кремом. який повинен добре тримати форму і не стікати. Найкращими варіантами кремів для капкейків є: вершковий, масляний крем – меренга. У крем входить масло вершкове, цукор, ванілін, яєчні білки, сіль. Такий крем приготувати досить просто, в якості добавок можна використовувати шоколад,цедру або подрібнені горіхи, що не обтяжить крем.

Вершковий крем

Вершковий крем є напевно самим популярним. Піна з вершків легка і повітряна, відмінно підходить для прошарування тортів і звичайно ж для їх прикраси. У будь рецептурі вершкового крему буде зазначено, що найкраще використовувати самі жирні вершки, тільки в такому випадку у Вас вийде міцний крем. Для прикраси і декорування найкраще використовувати вершки 30 – 40 %. Якщо вершки будуть більш низької жирності, тоді крем буде не стійкий. А ось якщо вершки буде понад 50%, то в процесі збивання він просто перетворитися в масло.

Сметанний крем

Сметанний крем для прикраси використовується досить рідко. Однак якщо вже ви вирішили застосувати саме цей крем, тоді не забудьте додати до нього желатин. Після прикраси торта таким кремом не забудьте поставити десерт в холодильник. До речі, в даному випадку жирність сметани не має значення.

Якщо Ви хочете замовити торт в Києві недорого і смачно, тоді ми до Ваших послуг. Кондитери студії солодкого декору “Софія” пропонують Вам торти на будь-який смак і будь-яке торжество. На нашому сайті Ви зможете підібрати ідеальний варіант свого десерту або надіслати нам фото бажаного торта і ми з задоволенням виготовимо його в короткі терміни.